Грималкин: Личният блог на една яка мацка!

Странички за прелистване – и да не подгъвате ъгълчетата, ей!

Бройкам ви! ;-)

Категории, за да е по-разбъркано

 • Борбата е безмилостно жестока… :-)
  19 май е Eвропейски ден за борба със затлъстяването. За няма 6 месеца преборих 35 кила по европейски – со кротце, со благо и со малко кютек! Само не чакайте да запея “Е-е-е-е-е-е, и замириса за море” – морето отдавна не мирише на хубаво и не се старая заради него.
 • 3 месеца без въглехидрати – не-тъжен помен! :-)
  За три месеца без въглехидрати – минус 28 кг, холестерол наполовина, кръвна захар с 2 единици надолу, пикочна киселина и креатинин – точно по средата между референтните стойности. Някои искат да си влязат в роклята от бала, а аз съм по-скромна – искам само в кожата отпреди бала. 37 години не са чак толкова […]
 • Защо кабинетът дава пари за заплати на свещеници, а не за наука?
  Защото кабинетът не иска да му дават акъл, а да го опеят! Да бъде волята му! Още по темата в сайтовете fakti.bg: и clubz.bg:

Хайде на купон!

koteshki-praznikМине – не мине месец, и пак стане деветнадесети. А на тази дата аз имам рожден ден. Всеки месец. Ако измислят месеци с по две деветнадесети дати, и по два рождени дни ще имам.

Но това е нищо! Ако рожденият ми ден е веднъж месечно, то имен ден имам всеки ден! Да, да, правилно чувате – всеки ден. Защото аз имам много имена.

Между нас да си остане, но домашното ми животно Мариана май има проблеми с паметта – непрекъснато ме нарича по различен начин.

Например, в банята се казвам Недей!, Сива и Дива, Рошава и Лошава или Лоша Гри.

(И какво толкова ми е лошото, да се чуди човек?! Направо не разбирам как Мариана може да е чак такава скръндза! Значи, маже по стените някакво кремче да го ядат хлебарките, а на мен не дава да го ближа и вдига пушилка! Или пара, защото в банята няма какво да пуши.)

Хайде, друг път ще ви кажа останалите си стотина хиляди имена, че ако започна сега, няма да ми остане време за празнуване!

Добре поне, че другото ми домашно животно, Ани, не ми бърка името…

Макар че всъщност няма голямо значение кой как ми вика. И без това аз се обаждам само ако искам – а когато си поискам, хич не искам!

P.S. (Това значи “Пу-пу-пу, сетих се!”): за купона ще дойдат едни хамстери-акробати. Толкова са сладки, че мисля да ги поканя да останат за вечеря, ако схващате намека! 😉

hamsteri-akrobati

бутон за споделяне в социални мрежи

20 comments to Хайде на купон!

 • Svejo: 🙂 (beer) (thumb up)

 • Svejo: ?Когато си поискам, хич не искам? – може ли да плагиатствам Гри?

 • Svejo: Може, всичко може – само че нищо не даваме безкористно и безплатно! 😛 Затова махни я тази бира и дай насам някоя котешка консерва. Може и локумени вафли с червена плънка. Не ме питай защо харесва точно червените – сигурно ще се пробва да влезе в БСП, да вземе властта и да управлява с железно-ноктеста ръка в кадифена ръкавица! 😀 😀 😀

 • Svejo: може да гласувам за нея, ако подходи решително и смело 😀 (thumb up)
  За Гри – Заешко в кремообразен сок на Уискас (не е реклама, но на моите много им харесва)

 • Svejo: Ти откъде си? Аз много се ентусиазирах, че с книголюбивите блогъри вече два пъти се срещахме наживо, та искам да направя и котешки купон. Супер програма бях измислила даже. Половината от нея вече не става, защото я мислих през зимата и включих доста сняг в плановете. Но нищо, програма ще измислим – само да се наканим да се съберем!

 • Svejo: от сф 🙂 (книголюбива съм, ама не блогвам ;))

 • Svejo: Нищо бе, ние приемаме и хора, които четат. Ако всички пишем, кой ще ни чете блоговете? 😉 Честно казано, то и аз рядко пиша в блога си за книги, макар че чета поне по 2-3 седмично за удоволствие. Отделно чета по работа.

 • Svejo: Пък ако не щеш да си приказваш за книги, дай да мислим по котешкия въпрос! 😀

 • Svejo: искам! искам! 🙂 (thumb up)

 • Svejo: Аз в момента имам страшно много работа, но след десетина дни може да измислим нещо. Ако искаш, влез в блога на Гри и ми остави там коментар с имейла си, че в Свежо човек вече май може да намери някого само ако хич не го търси…

 • Svejo: е аз вече ти пляснах в твоя – със снимката от 40-те 🙂

 • Svejo: 😀 (thumb up) (thumb up)

 • Svejo: Видях, благодаря.
  Между другото, в блога на Гри линковете са DoFollow – т.е., търсачките ги следват.
  В моя блог не са. (Не защото съм лош човек, ами по подразбиране е така. Пък при мен има много плъгини и още не съм качила и този за DoFollow, че блогът ми съвсем ще изгърми.)
  Затова имаш далавера да пуснеш коментар при Гри, ако имаш сайт за рекламиране. 😀

 • Svejo: айде, айде, минах се да пиша при теб 😛

 • Svejo: Абе не си се минала чак толкова, защото и аз ще сложа плъгина все някога. 😉 Освен това ще те сложа на най-почетното място, ако направим котколюбиво парти у нас. 😀

 • valentina 53

  Гри мила ,още веднъж честит рожден месец ,не нямам грешка ,имах грешка в предния коментар които и така не стигна до теб.Исках ако може да се видиме ако домашната ти прислужница ме уведоми за балканската среща ,защото информацията си получавам само от нея .Тогава ще се постарая да ти донеса и вкусни неща -домашно винце ,то пък котка оцет не пие нашто малко е по хубаво от оцет .

 • Малеей, не стига, че съм домашно животно, ами вече станах и прислужница! 😉 А за балканската среща ме питай с имейл – мое право е да имам тайни от Гри, нали така! 😉 И обясни за каква среща по-точно става дума, че не се сещам…

 • профиль

  ценно 🙂 да весь интернет об этом говорит!

 • Грималкин

  За целия интернет няма да има място на купона! :-O

 • В превод от котешки това означава: Грималкин е скръндза и не ще да дели с целия Интернет храната си, а пък котешката тоалетна изобщо не дава да се пипа! 😛

ВНИМАНИЕ, ЗЪЛ МОДЕРАТОР!
Остави коментар, но не пиши нищо, което ще те е срам баба ти да прочете!

За спамъри и кучета вход забранен!
Сложи чавка в квадратчето отдолу, ако искаш да получаваш известия по имейл за следващи коментари!

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Внимание: Моля, въведете само ПЪРВИТЕ ТРИ цифри от картинката
Important: Please enter just the first three digits from the image